Къща за гости Емоция разполага с пет двойни стаи, като две от тях са със събрани легла като спалня подходящи за двойки. Три тройни стаи състоящи се от две легла + разтегателен фотьойл.  Апартамент с две отделни стаи и изглед към морето от терасите.  В стаите има телевизия и интернет, като на първи етаж има сигнал от високоскоростен 5G интернет. Трапезарията може да приеме до 26 души ,а в къщата да отседнат до 22 души.

Трапезария на първи етаж с прилежаща оборудвана кухня към нея , която може да се ползва от гостите. Трапезарията е подходяща също и за семейни събирания, тийм билдинги, рожденни дни и други мероприятия.

Огромно бар-барбекю от 122 кв.м. Подходяща е също и за семейни събирания, тийм билдинги, рожденни дни и други мероприятия.

“ В България има хиляди скари, в България има дори барбекю, в България има от всичко по много, но бар-барбекю „Емоция“ е само едно.“

Тераса под асмата в двора.

Гостите на къщата могат да си пият сутрешното кафе както под пъстрата сянка на лозите, така също и под трите сребристи бора.

Пожелаваме Ви приятен престой в къща за гости Емоция!